Ruilen & Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Hier kunt u meer lezen over het retourneren van artikelen, hoe u uw geld terugkrijgt en hoe u een artikel kunt ruilen.

Ruilen en Retourneren
Uiteraard hechten wij zeer veel waarde aan uw tevredenheid. U bent immers degene die bepaald of het door u bestelde artikel aan uw verwachtingen voldoet. Ben je niet tevreden? Stuur dan het artikel binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug met aangehechte prijskaartjes. De kosten voor retourzendingen zijn voor jezelf, het maakt dan ook niet uit met wie je het pakketje verzendt. DHL of Post NL.
Artikelen uit de SALE mogen NIET retour gestuurd worden en kunnen ook NIET worden omgeruild.

Retourneren
Als je een artikel retour wilt sturen dan moet je het retourformulier downloaden, uitprinten en invullen. Het pakket inclusief retourformulier naar ons opsturen (retourkosten zijn voor eigen rekening).

Als een complete bestelling bij ons retour komt dan storten we het compleet betaalde bedrag naar je terug. Dus inclusief de betaalde verzendkosten van €4.95.

Als een gedeelte van de bestelling bij ons retour komt dan storten we alleen het bedrag van het betaalde artikel terug. Dus exclusief de betaalde verzendkosten van €4,95.

Als wij je pakketje ontvangen hebben krijg je van ons een bevestigingsmail en dan zal het geld zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen teruggestort worden.

Ruilen
Het retourformulier downloaden, invullen en duidelijk aangeven waarom en vooral ook waarvoor het GERUILD moet worden. Het pakket inclusief retourformulier naar ons opsturen (retourkosten zijn voor eigen rekening). Als het pakketje bij ons binnen is dan zullen wij het artikel omruilen en dan gratis weer naar je opsturen.

U kunt het retourformulier hier downloaden: link

Tevens is het ook mogelijk om je bestelling in onze winkel te retourneren/ruilen in dat geval vul je het retourformulier in deze neem je mee naar de winkel.

Social Media:

Wilt u een product retourneren?

iDeal PostNL Bancontact Sofort