Over Paris

Paris, voor betaalbare dameskleding

Naast deze online webshop heeft Paris nog twee Paris winkels in Doetinchem en een Paris winkel in Zevenaar met modische, trendy en vooral betaalbare dameskleding.

De eerste winkel werd geopend in Zevenaar Na het succes van de eerste Paris volgde snel een tweede Paris aan de Heezenstraat 12 en nu ook op internet.

De collectie bestaat uit zeer betaalbare jeans jurkjes, shirts, en andere kleding. Maar ook schoenen, sieraden, tassen, riemen en andere accessoires nemen een belangrijke plaats in. Het succes van Paris is te danken aan de no-nonsense visie ‘goede kwaliteit, veel keus voor weinig geld’. De kracht van Paris zit hem eveneens in de wekelijks wisselende collectie en de diversiteit. Er is voor iedereen wat.

De kleding is dus zeer scherp geprijsd, je betaalt nooit teveel! Wil je online shoppen voor goedkope en trendy jeans ,tassen,riemen Dan hoef je niet meer verder te zoeken!

Bezoek ook een Paris in Doetinchem of Zevenaar. Daar wordt dezelfde lage prijs gehanteerd. Daarnaast kun je in de winkel natuurlijk direct kleding aanpassen en combineren. Gewoon eens langskomen dus!

Social Media:

Wilt u een product retourneren?

iDeal PostNL Bancontact Sofort